Nokia 7.1 Plus’ın yeni görüntüleri sızdırıldı

Nokia 7.1 Plus

Çok yakında tanıtılması beklenen Nokia 7.1 Plus (Nokia X7)’ın yeni görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntülerle birlikte telefonun tasarımı açıkça görüldü.

Bildiğiniz gibi Nokia X7 ya da diğer adıyla Nokia 7.1 Plus’ın çok yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun çıkışı yaklaştıkça sızıntıların sıklığı da artıyor. Daha dün sızdırılan bir video ile karşımıza çıkan Nokia X7, bugün bir kez daha görüldü.

Nokia 7.1 Plus bir kez daha görüldü

Bu kez de telefonun tasarımı hakkında yeni detaylar ortaya çıkaran yeni görüntüler ve çizimler sızdırıldı. Bu görüntülere bakılırsa daha önce gelen çentiksiz ekran söylentileri doğru değil. Telefonun ekranında ufak da olsa bir çentik bulunuyor. Ekranda çentikli tasarımın yanı sıra son derece ince olan çerçeve de dikkat çekiyor.

Telefonun arka yüzüne geldiğimizde alt alta yerleştirilmiş çift arka kamera dikkat çekiyor. Ayrıca telefonun arka yüzünde bir de parmak izi okuyucusu yer alıyor.

Bugün paylaşılan çizimlerde telefonun arka paneli cam olarak resmedilmiş. Ancak sızdırılan yeni görüntüler arka panelin cam değil alüminyum olabileceğini gösteriyor. Bunun dışında sızdırılan görüntüler paylaşılan çizimlerdeki detayları doğruluyor.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Nokia 7.1 Plus, Snapdragon 710 yonga seti kullanacak ve 6 GB RAM ile 128 GB depolama alanına sahip olacak.

HMD Global’ın yeni telefonu Android One programı sayesinde kutudan ilk çıktığında Andorid 9 Pie ile gelecek.

Samsung Galaxy A7 (2018)’in görselleri sızdırıldı