Netflix reklamlı paket kullanıcı sayısını ikiye katladı

Netflix reklamlı paket

Netflix reklamlı paket gitgide daha fazla ilgi görüyor. Netflix, reklamlı paketin kullanıcı sayısını ocak ayında ikiye katladığını açıkladı.

Disney+, Apple TV+, HBO Max gibi güçlü rakiplerin pazara girmesinin ardından dijital platformlar arasındaki mutlak liderliği sallantıya giren Netflix, zirvedeki yerini korumak için önemli adımlar atıyor. Hem daha fazla kullanıcı çekebilmek hem de elindeki kullanıcıları tutabilmek için farklı yollar arayan Netflix, tam da bu amaç doğrultusunda bir reklamlı paket hazırladı.

Çok konuşulan Netflix reklamlı paket 3 Kasım’da kullanıma sunuldu. Bu paketin kullanıma sunulmasının ardından gelen ilk bilgiler, bu paketin Netflix’in umduğu kadar fazla ilgi görmediğini gösteriyordu. O dönemde Netflix’e yeni abone olan kullanıcıların en az tercih ettiği paket reklamlı paketti. Ancak görünen o ki aradan geçen sürede Netflix reklamlı pakete olan bakış önemli ölçüde değişmiş. Çünkü bu reklamlı paket artık çok daha fazla rağbet görüyor.

Netflix reklamlı paket

Reklamlı paketi seçenekler arasına dahil ettiği gün reklam verenlerle önemli bir ilişkiyi başlatmış olan Netflix, bu hafta reklam verenlerle bir araya geldi. İşte bu etkinlikte Netflix reklamlı pakete dair detayları paylaşan şirket, bu paketin ocak ayında kullanıcı sayısını ikiye katladığını açıkladı.

Elbette bu paketin kullanıcı sayısı henüz diğerleri kadar yüksek olmadığı için katlanarak artması daha kolay oluyor ama yine de ocak ayında gerçekleşen bu artış artık bu pakete olan ilginin arttığını gösteriyor. Son dönemde Netflix abonelik ücretlerine üst üste zamlar geldiği için insanların bu pakete daha fazla yöneldiği tahmin ediliyor.

Yeni DC filmleri ve dizileri duyuruldu