God of War Ragnarok satışları hız kesmiyor

God of War Ragnarok

Harika bir çıkış yapan God of War Ragnarok, sonraki haftalarda da etkileyici bir satış performansı sergileyerek önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

Tüm zamanların en başarılı oyun serilerinden God of War’ın en yeni oyunu olan God of War Ragnarok, 9 Kasım’da oyun severlerle buluştu. Son dönemin en heyecanla beklenen oyunlarından olan Ragnarok, oyun severler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Hatırlarsanız oyunun daha çıktığı ilk hafta 5.1 milyon kopya satarak Sony ve PlayStation için yeni bir rekora imza attığı haberini sizinle paylaşmıştık.

Çıktığı hafta rekora imza atan God of War Ragnarok, sonraki haftalarda da hız kesmedi. Çıktığı günden beri etkileyici bir satış performansı sergileyen yeni God of War oyunu, bu sayede önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Oyunun arkasındaki stüdyo olan Santa Monica Studio, bugün Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, sevilen oyunun şimdiden 11 milyon kopya sattığını duyurdu.

God of War Ragnarok ve Elden Ring 2022 Oyun Ödülleri'ne damga vurdu

God of War hayranlarının desteği olmadan bu başarıların hiçbirinin gerçek olmayacağını söyleyen Santa Monica Studios, bu destekleri sebebiyle hayranlara teşekkür etti.

Hatırlarsanız Sony geçtiğimiz yıl bir açıklama yayınlayarak 2018 yapımı God of War oyununun 23 milyon kopya sattığını duyurmuştu. Ragnarok’un daha şimdiden 11 milyon kopya satmış olması, devam oyununun ilk oyunu yakalayabileceğini düşündürüyor. Ancak tabii Ragnarok’un sonraki aylarda nasıl bir satış performansı sergileyeceğini bekleyip görmemiz gerekiyor.

Yeni DC filmleri ve dizileri duyuruldu