Netflix Reklamlı Temel Paketi Kaldırıyor

Netflix Reklamlı Paket

Reklamlı paketleri konusunda önemli değişiklikler yapan Netflix reklamlı temel paketi kullanımdan kaldırıyor. Kullanıcılar yeni paket seçmek zorunda.

Bildiğiniz gibi Netflix 2022 yılında önemli bir değişiklik yaptı ve tarihinde ilk kez reklamlı bir paket sunmaya başladı. Netflix reklamlı paket ilk başta tepkiyle karşılanmış olsa da zamanla kullanıcılardan ilgi gördü ve oldukça popüler hale geldi. Öyle ki Netflix’e yeni abone olan kullanıcıların büyük bir bölümü bu pakete abone oluyordu. Bu da Netflix’in reklam konusunda daha cesaretlendirdi. Yakın gelecekte bu konuda daha ciddi adımlar atacak gibi görünen şirket, bu hafta paketleri konusunda önemli bir değişiklik yaptı.

Netflix Reklamlı Temel Paket bu hafta itibarıyla pek çok ülkede kullanımdan kaldırıldı. Bu paketi kullanıcılara bildirim gönderilerek, bu paketin artık kullanılamayacağı, ya daha düşük fiyatlı reklamlı pakete, ya da daha yüksek fiyatlı reklamsız paketlerinden birine geçmek zorunda oldukları bildirildi. Daha düşük fiyatlı reklamlı paket, hem daha fazla reklam barındırıyor, hem de tüm içerikler bulunmuyor. Çoğu içerik bulunsa da bir iki içerik lisans çakışması yüzünden bu pakette bulunmuyor.

Netflix En Sevilen Dizi ve Filmlerini Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde gelen habere göre Netflix tamamen ücretsiz bir paket üzerinde de çalışıyor. Bu reklamlı paketin de yakında bazı ülkelerde kullanıma sunulması bekleniyor. Şimdi Netflix Reklamlı Temel Paketin kaldırılmasının da bu yeni stratejinin bir parçası olduğu düşünülüyor. Abonelik ücretleri kadar reklamlı gelirlerine de öncelik vermeye başlayan Netflix, kullanıcıları daha düşük fiyatlı ya da ücretsiz reklamlı paketlere yönlendiriyor. Çünkü bu paketler şirket daha büyük reklam gelirleri getiriyor.

iQOO Neo9S Pro+’ın Özellikleri ve Çıkış Tarihi Açıklandı