Netflix belgeseli Street Food büyük ilgi görüyor

street food

Netflix belgeseli Street Food tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Peki bu içerik bizlere neler sunuyor? İşte tüm detaylar.

Netflix bilindiği üzere tüm dünyada birçok dizi ve filmi bünyesinde barındırıyor ve izleyicilerine inanılmaz içerikler sunmaya devam ediyor. Sadece dizi ve film izlemek istemeyen izleyiciler için bugün sizlere çok seveceğiniz bir belgeselden bahsedeceğiz. Belgeselin adı ise‘’ Street Food’’.

Adından da anlaşılacağı üzere Street Food, sokak yemeklerini anlatan bir belgesel. Street Food Asya ve Street Food Latin Amerika olmak üzere 2 sezonu yayınlanan yapımda sizler birçok ülkenin sokak lezzetlerine tanıklık ediyorsunuz. Japonya, Endonezya, Hindistan gibi birçok Uzakdoğu ülkesinin renkli mutfağı ve yaşam mücadelesi içinde geçen şeflerin hayat hikayelerini dinlemek size farklı bir deneyim katacak.

Netflix belgeseli Street Food büyük ilgi görüyor

Belgesel sadace bu ülkelerin sokak yemekleri dışında yüzyıllardır devam eden gelenek ve göreneklerini, kültürlerini de seyirciyle buluşturuyor. Netflix yapımı olan programın yapımcılığını ise yine çok sevilen yemek programı Chef’s Table’ın yapımcısı David Gelb ve Brian  McGinn üstlenmiş. Durum böyle olunca ortaya izlemeye doyum olmayacak bir lezzet şöleni çıkıyor .Latin Amerika ve Asya kültüründe sokak yemeklerinin ayrı bir dünya olduğunu düşünürsek her bölüm sizleri o dünyaya biraz daha yakınlaştırıyor.

Farklı kültürlerin yemeklerini tatmak bu kültürlere sahip insanların hayat hikayelerini izlemekten hoşlanan herkesin çok seveceğine emin olduğumuz bu Street Food içeriğine, Netflix platformundan ulaşabilirsiniz.

NASA, Ay’a çıkışımızın 50’inci yılını kutluyor