Netflix iOS uygulamasını yeni özellikler ile güncelledi!

Netflix iOS

Dizi ve film içerik devi Netflix iOS uygulamasını bugün yepyeni özellikler ile güncelledi. Bu güncelleme ile Netflix’in arayüzü artık daha kullanışlı bir yapıda. İşte güncelleme ile gelen yenilikler!

Türkiye’de tüm dünyada olduğu gibi büyük bir ilgi gören Netflix, platformu üzerinde değişiklikler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Instagram’ın Hikayeler tarzında bir özellik ile dizi ve filmleri ön plana çıkaran Netflix, bugün mobil uygulamasını bir kez daha güncelledi.

Netflix sürüm 11.20 güncellemesi ile iOS platformunda dizi izlemek artık daha da kolaylaşıyor. Netflix iOS uygulaması artık oynatıcı bölümünde kullanıcılarına bir çok yeni özellik sunuyor.

Netflix iOS güncellemesi ile gelen yenilikler

10 saniye ileri ve 10 saniye geri sarma düğmeleri ile istediğiniz sahneye atlamak artık çok kolay. İpucu: Anında ileri veya geri atlamak için ekranın sağ ya da yol tarafına art arda iki kez dokunun.

Oynatma/duraklatma işlevleri için sunulan düğmeler artık daha büyük, hızlı bir şekilde bölüm seçimi yapmak ya da alt yazı ve seslendirmeyi açmak için sunulan kontrollerse yanlarına eklenen metinlerle şimdi daha net.

Netflix Türkiye Muhafız fragmanı ile karşımızda!

Sonraki bölüme geçmek için “Sonraki Bölüm” düğmesine tıklamanız yeterli.

Bu yeni özellikleri kullanabilmek için Netflix uygulamasını App Store’dan güncellemeniz yeterli olacaktır.

Netflix