Valeria 2. sezon yayın tarihi açıklandı!

valeria

Netflix popüler dizisi Valeria için 2. sezon yayın tarihini sonunda açıkladı. İşte Valeria 2. sezon yayın tarihi!

İspanyol dizi ve filmlerinin çok popüler olduğu son dönemde karşımıza çıkmıştı Valeria. Tam bir yaz dizisi olan ve aşk, arkadaşlık ilişkileri, eğlence ve tabii ki birtakım entrikaları içine alan dizi, yayınlandığı ilk sezonu ile gönülleri fethetmeyi başarmıştı.

Elisabeth Benaven’in romanından uyarlanan dizi, sevenlerine müjdeyi verdi. Netflix, Valeria’nın yeni sezonunun 13 Ağostos’ta yayınlanacağını duyurdu. Valeria severleri heyecanlandıran bu haber sonrası yapımın yeni sezonunu merakla bekliyoruz. Dizinin yeni sezonunda izleyicileri sürprizlerin beklediği konuşuluyor. Kim bilir Valeria ve arkadaşlarının başına neler gelecek?

Valeria 2. sezon yayın tarihi açıklandı!

Dizinin Konusu: 

Valeria, yeni bir roman yazmaya başlamıştır fakat birtakım zorluklar peşini bırakmaz. Evliliğinde de bazı problemleri olan Valeria’nın tek destekçisi ise 3 yakın arkadaşıdır. Bu 3 yakın arkadaşı ile yaşadığı maceralar, yaşanan olaylar silsilesi ve Valeria’nın gönlünü başka birine kaptırması diziyi oldukça heyecanlı bir hale sokuyor. Dizide kullanılan mekanlar, evler, kıyafetler, müzikler ise oldukça renkli ve tam anlamıyla insanın içini ısıtıyor. Yeni sezonu merakla beklenen dizide bakalım Valeria ve arkadaşlarını hangi maceralar bekliyor.

Yapımda, Valeria karakterini Diana Gomez, Lola karakterini Silma Lopez, Nerea karakterini Teresa Riott, Carmen karakterini ise Paula Malia canlandırıyor.

13 Ağustos’ta Netflix platformundan diziye ulaşabilirsiniz.

OPPO mıknatıs tabanlı teknoloji üzerinde çalışıyor