Bitcoin 40 bin dolar seviyelerinde tutunmakta zorluk yaşıyor

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin 40 bin dolar seviyesinde tutunamıyor. Yeniden düşüş başladı ve markette hafif bir korku eğilimi ortaya çıktı. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Bildiğiniz üzere kripto paralarda en önemli dijital varlıklar Bitcoin ve türevleridir. İlk sıralarda yer alan kripto paralar marketi büyük oranda domine ediyor. Hiç şüphesiz hepsi Bitcoin’e bağlı olarak hareket halinde. Bu devasa kripto para birimi 40 bin doların üzerinde tutunmakta zorluk yaşadığı için diğerleri pek yükselemiyor.

Ethereum, ADA ve UNI gibi kripto para birimleri henüz istenilen seviyelerde değil. Gece itibariyle yaşanan Bitcoin kaynaklı düşüş nedeniyle hepsi aşağı yönlü olarak hareket etmeye başladı. Markette genel olarak yüzde 4 oranında bir düşüş olduğunu söyleyebiliriz.

Bitcoin 40 bin dolar düzeyini geçmeye çalışıyor

Yaklaşık olarak 2 haftadır sürekli yükselişini devam ettiren Bitcoin yeniden düşüş eğilimine girdi. Ethereum 2400 doların üzerinde kalmak için büyük gayret gösterse bile yine de bu pek kolay değil. Altcoinlerin lideri olarak bilinen bu kripto para birimi 2698 dolar seviyesine kadar çıktı.

Bitcoin 40 bin dolar

Küresel çapta önemli bir kripto para olarak görülen ADA ise 1.3 doların üzerinde tutunmaya gayret gösteriyor. 24 saatlik grafiğe bakıldığında en yüksek seviyenin 1.38 dolar olduğu görülüyor. Bu kripto para birimi eğer 1.4 dolar seviyesini aşmayı başarırsa 2 dolara doğru yolculuk yapmaya başlayacaktır.

2021 kripto para araştırmaları herkesi hayrete düşürdü: Rakamlar çok fena

Merkeziyetsiz borsa sistemleri içerisinde en çok değer görenlerden birisi de hiç şüphesiz UNI coin oldu. Bu kripto para birimi şu sıralar 23 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Özellikle son dönemlerde 24 dolar seviyesine ulaşmak için büyük gayret gösterse bile yine de pek başarılı olamıyor. Peki sizin en favori kripto paralarınız hangileri?