Netflix’in ilk Türk dizisi Muhafız için tarih verildi!

ilk Türk dizisi Muhafız

Netflix’in Türkiye’de çektiği başrollerinde Çağatay Ulusoy’un oynadığı ilk Türk dizisi Muhafız için bugün tarih verildi. Netflix’in ilk Türk dizisi Muhafız 14 Aralık 2018 tarihinde izleyenler ile buluşacak. İşte ilk Türk dizisi Muhafız’ın konusu.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören Netflix, geçtiğimiz aylarda Türk dizisi çekmek için kolları sıvamıştı. Netflix Original olacak olan bu dizinin adı The Protector yani Muhafız olarak açıklanmıştı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizide Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık da yer alıyor.

ilk Türk dizisi Muhafız yakında geliyor!

Uzun bir süredir hakkında yazılıp çizilen Muhafız dizi için bugün sevindiren haber geldi. Netflix Türkiye, Muhafız dizisinin tüm bölümlerinin 14 Aralık 2018 tarihinde Netflix’te yayınlanacağını açıkladı. Sadece Netflix’te olacak olan bu dizi TV kanallarında veya diğer platformlarda yayınlanmayacak.

Nintendo Netflix’n fişini çekiyor!

Netflix Türkiye ekibi ise dizi ile ilgili; “Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan’ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?” açıklamasında bulundu.

ilk Türk dizisi Muhafız

Dünyada en ucuz Netflix’i Hindistan ile Türkiye‘nin kullandığını göz önünde bulundurursak, hem bu dizi hem de diğer Netflix yapımları için üyelik almanın çok mantıklı olacağını söyleyebiliriz.