Motorola Moto G23 görselleri sızdırıldı

Motorola Moto G23

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment akıllı telefonu Motorola Moto G23’ün sızdırılan görselleri telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz yıl Moto G serisine pek çok yeni model ekleyen Çinli telefon üreticisi Motorola, bu yıl da Moto G serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen sızıntıyla birlikte Motorola Moto G53 ve G73’ü görme şansı yakalamıştık. Biz bunların resmi olarak tanıtılması için beklerken, Moto G serisinden bir model daha yüzünü gösterdi. Motorola Moto G23’ün tasarımını gözler önüne seren basın görselleri internete sızdırıldı.

Motorola yeni orta segment akıllı telefonunu henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da telefonun son günlerde çeşitli kurumlardan sertifika alırken görülmesi, telefonun teknik özellikleri hakkında önemli detayları ortaya çıkardı.

Motorola Moto G23 2

 

Motorola Moto G23, 6.5 inçlik IPS bir ekrana sahip. HD+ (1600 x 720) çözünürlükteki bu ekranın yenileme hızı 90 Hz. Telefon MediaTek’in Helio G85 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. RAM ve dahili depolama alanı konusunda farklı seçeneklerin sunulup sunulmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 30 W.

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel olması bekleniyor. Ona 5 megapiksellik geniş açılı bir lens ile 2 megapiksellik makro kameranın eşlik edeceği söyleniyor. Öte yandan selfie kamerasının ise 16 megapiksel olacağı belirtiliyor.

ChatGPT’ye Google’dan rakip geliyor