Moto G54’ün çıkış tarihi belli oldu

moto g54 2

Motorola, yeni orta segment akıllı telefonu resmen tanıtacağı tarihi belli oldu. Moto G54 çok yakında kullanıcılarla buluşacak.

Çinli telefon üreticisi Lenovo’nun şemsiyesi altında faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Motorola, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Özellikle Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlara yönelik olarak çıkardığı orta segment ve giriş seviyesi telefonlarla akıllı telefon pazarında varlık gösteren Motorola, çok yakında da Moto G serisine yeni bir model ekleyecek. Bir süredir gündemde olan Motorola Moto G54, çok yakında resmi olarak tanıtılacak.

Moto G84’ü cuma günü Hindistan’da piyasaya sürecek olan Motorola, bu serinin bir diğer üyesi olan Moto G54’ün ise 5 Eylül’de resmen tanıtılacağını duyurdu. Telefonun çıkış tarihi, Motorola’nın resmi Weibo hesabı üzerinden duyuruldu. Yani bu tarih artık resmileşmiş durumda.

Bu ayın başında sızdırılan görselleri sayesinde tasarımı görme şansı yakaladığımız Moto G54, geçtiğimiz günlerde de TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu sayede telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Motorola’nın yeni orta segment akıllı telefonu 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Telefonun hangi yonga setinden güç alacağı şimdilik netlik kazanmış değil. TENAA’da yer alan bilgiler telefonun 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösteriyor. Telefonun çift arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksel, selfie kamerasının ise 16 megapiksel olacağı söyleniyor.

moto g54

Baldur’s Gate 3 yıl bitmeden Xbox’a gelecek