Galaxy A34 5G sertifikasını aldı, yakında piyasada!

samsung-galaxy-a34

Samsung yeni cihazlarını 2023 yılı itibari ile de tüm hızıyla piyasaya sürmeye devam ediyor. Şubat ayında S23 serisini sürecek firma yeni cihazlarından Galaxy A34 5G’yi de piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Galaxy A34 5G’nin piyasaya yakın zamanda piyasaya sürüleeği  FCC sertifikasyon web sitesini onaylanmasıyla anlayabiliyoruz. SM-A346M model numarasına sahip cihazın şarjı ve bağlantı bilgileri de ortaya çıkmış oldu. Samsung Galaxy A34 5G geçen ay sızdırılan görüntülerde zaten ortaya çıkmıştı.

FCC’ye göre cihaz, 25W hızlı şarj özelliği ile gelecek. Ayrıca Samsung tarafından üretilen EP-TA800 model numaralı bir şarj cihazının kullanıldığını ortaya çıkardı. USB-PD ve PPS protokollerine sahip bir Type-C şarj cihazıdır. Yaklaşan akıllı telefon 5G, WiFi, Bluetooth ve NFC ile gelecek.

Galaxy A34 5G

 

Geekbench’de çıkan bilgilere göre cihaz 6GB RAM ile birleştirilmiş bir MediaTek Dimensity 1080 işlemci tarafından destekleneceği bildiriliyor. Cihaz Android 13 işletim sistemi ile kullanıcıları karşılayacak. Akıllı telefon, kıyaslama platformunun tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 778 ve 2.332 puan alma başarısını gösterdi.

Ortaya çıkan fotoğraflarda cihazın klasikleşen su damlası çentik, 6,5 inçlik ekranın her tarafında çerçeveler ve daha kalın bir çene ile geleceğini ortaya koyuyor. Bir FHD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Arka panelde herhangi bir modül olmaksızın dikey olarak istiflenmiş üç kamera sensörü bulunur. Geçmiş raporlar, Samsung’un bu yıl A serisi telefonlarında derinlik kamerasını kaldıracağını öne sürdü. Yaklaşan Galaxy A34 5G, muhtemelen 5.000 mAh pil ünitesi ile desteklenecek.

Galaxy A34 5G’nin son görüntüleri, akıllı telefonu grafit, mor, kireç ve gümüş renklerde gösteriyor.

 

Qualcomm 8cx Gen4’ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor