Yeni Nesil Moto X’ten Görüntüler Sızdırıldı

Moto X 2016 2

Motorola’nın önümüzdeki yıl piyasaya süreceği yeni üst düzey akıllı telefonu Moto X’in tasarımını gözler önüne seren ilk görüntüler internete sızdırıldı.

Amerikalı telefon üreticisi Motorola, son derece yoğun bir yıl geçirdi ve birçok yeni telefon piyasaya sürdü. Ancak görünen o ki Motorola’nın yakın zamanda hız kesmeye niyeti yok. Firma yeni üst düzey akıllı telefonu Moto X için çalışmalara başlamış durumda. Dördüncü nesil Moto X henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da, telefon hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Moto_X_2016

Yeni nesil Moto X’le ilgili sızıntıları bugün bir yenisi daha eklendi ve telefonun arka kısmını gösteren ilk görüntü internete servis edildi. Daha önce de belirttiğimiz gibi üst seviye bir akıllı telefon olan yeni Moto X, tasarım olarak Motorola’nın diğer telefonlarından farklı görünüyor. Ortaya çıkan bu ilk görüntü, telefonun tamamen metal bir gövdeye sahip olduğunu ve çıkartılamaz bir bataryayla geleceğini gösterdi. Ayrıca LED flaş destekli arka kameranın büyüklüğü de dikkat çekti. Telefonun donanımsal özellikleri ise şimdilik bilinmiyor.

motorola-moto-x

Samsung Galaxy A9’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı