Moto G85’in İlk Görselleri Sızdırıldı

Moto G85

Motorola’nın Avrupa pazarında 300 euro’ya satışa sunacağı yeni orta segment telefonu Moto G85’in tasarımını gözler önüne seren ilk görseller geldi.

2024’e oldukça hızlı bir başlangıç yapan Motorola’nın hız kesmeye niyeti yok gibi görünüyor. Şirket farklı serilerden yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Motorola’nın çok yakında yenileyeceği bu seriler arasında Moto G serisi de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, Moto G85’in çok yakında piyasaya sürüleceğini ortaya çıkarmıştı. Birkaç gün önce Geekbench performans testinde yüzünü gösteren telefon, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Gelen bu son sızıntıda, telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görselleri internete sızdırıldı.

Bütçe dostu bir orta segment telefon olarak tanımlayabileceğimiz Moto G85, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Telefonun Avrupa pazarına 300 euro’luk bir fiyat etiketiyle sunulması bekleniyor.

Moto G85

Moto G85, Snapdragon 4 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonun Geekbench performans testinde görülen versiyonu 8 GB RAM’e sahipti. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde kesinleşen bir diğer detay da telefonun işletim sisteminin Android 14 olacağıydı.

Moto G serisinin yeni üyesinin sızdırılan bu ilk görselleri, telefonun arka yüzünde çift kamera olacağını doğruluyor. Daha önce gelen bilgilerde bu çift kameranın ana lensinin, OIS destekli 50 megapiksellik bir sensör kullanacağı söyleniyordu. Ona eşlik edecek yardımcı lensin özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Telefona dair henüz öğrenme şansı yakalayamadığımız bir diğer detay da batarya kapasitesi ve şarj hızı. Ancak tüm detayların çok yakında netlik kazanması bekleniyor. Çünkü son dönemde üst üste gelen tüm bu sızıntılar, G85’in çıkışının iyiden iyiye yaklaştığını gösteriyor

Elektrikli Otomobiller Yayalar İçin Daha Tehlikeli