Motorola Edge 50 Ultra Performans Testinde Görüldü

Motorola Edge 50 Ultra

16 Nisan’da resmi olarak tanıtılacak olan Motorola Edge 50 Ultra, lansmanına günler kala Geekbench performans testinde görüldü.

Edge 50 Pro’yu bu ayın başında Hindistan’da piyasaya süren Motorola, bu serinin geri kalanını ise önümüzdeki hafta görücüye çıkaracak. Motorola Edge 50 ve Edge 50 Ultra, 16 Nisan’da düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Merakla beklenen bu iki telefonun tanıtımına günler kala, Ultra modeli Geekbench performans testinde görüldü.

Motorola Edge 50 Ultra, isminden de anlaşılacağı üzere Edge 50 serisinin en gelişmiş özelliklere sahip modeli olacak. Daha önce gelen bilgilerde, telefonun kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanacağı söyleniyordu. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler bunu doğruluyor. Snapdragon 8s Gen 3, Snapdragon 8 Gen 3’le neredeyse aynı performansı sunan, daha düşük maliyetli bir yonga seti olarak tanımlanıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor. Nitekim Geekbench’te teste sokulan versiyon da 12 GB RAM’e sahip.

Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro, 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekrana sahipti. Bu AMOLED ekranın çözünürlüğü 1220p, yenilenme hızı ise 144 Hz’ydi. Henüz netlik kazanmamış olsa da Motorola Edge 50 Ultra’nın da benzer bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde gelen bir sızıntı, telefonun üçlü arka kameraya sahip olacağını gösterdi. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Ona geniş açılı bir lens ile 3x optik zoom özelliğine sahip bir telefoto kamera eşlik edecek.

Vivo, Honor ve Huawei gibi markaların buna nasıl cevap vereceği doğrusu merak konusu.

PlayStation Plus’a Nisan Ayında Gelecekler, Gidecekler Belli Oldu