Motorola Önümüzdeki Hafta Yeni Bir Telefon Tanıtacak

Motorola Edge 50 Neo

Motorola, 29 Ağustos’ta bir lansman etkinliği düzenleyerek yeni bir telefon tanıtacağını duyurdu. Bu telefon Moto Edge 50 Neo olabilir.

Motorola, Edge 40 Neo’yu geçtiğimiz yılın eylül ayında piyasaya sürmüştü. Bu yüzden Edge 50 Neo’nun da eylül ayı gibi piyasaya sürüleceği düşünülüyordu. Nitekim telefon son aylarda çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınmaya da başlamıştı. Şirket henüz Edge 50 Neo’nun tanıtım tarihini açıklamadı. Ancak dün yapılan bir açıklama, Moto Edge 50 Neo’nun önümüzdeki hafta piyasaya sürülebileceğini ortaya çıkardı.

Motorola dün bir paylaşım yaparak 29 Ağustos’ta bir lansman etkinliği düzenleyeceğini ve bu etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtacağını duyurdu. Bu telefonun hangisi olacağını ise paylaşmadı. Ancak son günlerde ortaya çıkan bilgiler, bunun çok büyük ihtimalle Moto Edge 50 Neo olacağını gösteriyor.

Motorola Edge 50 Neo 3

Motorola Edge 50 Neo’nun geçtiğimiz günlerde sızdırılan yeni görselleri, telefonun arka yüzünde üçlü arka kamera olacağını doğruladı. Öte yandan bu üçlü kameranın diziliminin bu geçtiğimiz günlerde çıkan Moto Edge 50 ile epey benzer olacağı da ortaya çıktı. Telefonun ana lensinin 50 megapiksel olması bekleniyor. Ona 10 megapiksellik bir telefoto kamera ile 13 megapiksellik geniş açılı bir lensin eşlik edeceği söyleniyor.

Telefonun hangi yonga setini kullanacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak standart modelde kullanılan Snapdragon 7 Gen 1’e yakın bir yonga seti bekleyebiliriz. Başta yonga seti olmak üzere telefon hakkında merak edilen detaylar, büyük ihtimalle 29 Ağustos’ta netlik kazanacak.

iQOO Z9s ve Z9s Pro Resmen Tanıtıldı