God of War’un Stüdyosu, Yeni Oyunu İçin Ekibi Büyütüyor

God of War

God of War’un arkasındaki stüdyo olan Santa Monica Studio, yıllar sonra yepyeni bir oyun hazırlıyor. Bu yeni oyun için işe alımlar başladı.

God of War serisinin arkasındaki stüdyo olan Santa Monica Studio, 2005 yılından beri üst üste başarılı oyunlar çıkararak tüm zamanların en başarılı serilerinden birini yarattı. Bu başarı stüdyoya epey prestij kazandırdı kazanmasına ama bir yandan da tek bir seriye bağlanıp kalmalarına sebep oldu. 1999 yılında kurulan Santa Monica Studio, o günden beri neredeyse sadece God of War oyunları çıkardı. Bunun tek istisnası 2001 yılında çıkan yarış oyunu Kinetica oldu.

Son 25 yılını God of War serisi üzerinde çalışarak geçiren Santa Monica Studio, nihayet yepyeni bir oyun geliştiriyor. Bir süredir gündemde olan bu yeni oyun, son günlerde daha somut bir hal almaya başladı. Bu oyunu geliştirecek ekibi daha da büyütmek isteyen Santa Monica Studio, bu yeni projesi için iş ilanları açtı. Bu iş ilanlarında yer alan detaylar, nasıl bir projeyle karşı karşıya olduğumuza dair yeni detaylar ortaya çıkardı.

yeni God of war

Görünen o ki God of War serisi gibi bu yeni oyun da third-person türünde olacak. Yani oyundaki karakterleri üçüncü şahıs gözünden göreceğiz. Çünkü Santa Monica Studio tarafından açılan ilanda, daha önce third-person türündeki aksiyon oyunlarında tecrübesi olan oyun geliştiricilerinin arandığı söyleniyor. Stüdyo halihazırda başarılı olduğu alanda kalacağını görmek umut verici.

Oppo Find X8 İlk Kez Görüldü