Motorola Razr 50 Tüm Detaylarıyla Görüldü

Motorola Razr 50

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Motorola Razr 50, çıkışına kısa süre kala tüm detaylarıyla görüldü.

Bildiğiniz gibi Motorola, çok yakında katlanabilir telefonlarına iki yeni model eklenecek. Geçtiğimiz hafta üst üste gelen bilgiler, Motorola Razr 50 ve Razr 50 Ultra’nın önümüzdeki günlerde piyasaya sürüleceğini ortaya çıkarırken, bu telefonlara dair önemli detayları da gözler önüne serdi. Bugün o sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de Motorola Razr 50’nin tasarımını gözler önüne seren görselleri internete sızdırıldı. Telefonun sertifika alırken görüldüğü TENAA’nın veri tabanından alınan bu iki görseli aşağıda yan yana bulabilirsiniz. Öte yandan TENAA’da yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerinin de büyük ölçüde netlik kazanmasını sağladı.

Motorola Razr 50

Motorola Razr 50’nin katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik pOLED bir ekran kullanacak. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2640p olacak. Telefonun dış yüzündeki ufak ekran ise 3.63 inç olacak. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak.

Telefon, MediaTek’in Dimensity 7300X yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8, 12 ya da 16 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Telefonun dahili depolama alanının ise en düşük versiyonda 256 GB, en üst versiyonda ise 1 TB olacak. Telefonun bataryasının ise 4200 mAh olacağı söyleniyor.

Telefonun dış yüzünde çift kamera bulunacak. Bu çift kameranın 50 megapiksellik ana lensine 13 megapiksellik yardımcı bir lens eşlik edecek. Telefonun iç yüzündeki selfie kamerasının ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu