Avowed İçin Beklenen Haber Geldi

Avowed

Bu yıl çıkacak en heyecan verici oyunlardan olan Avowed, 2025’e ertelendi. Erteleme kararını açıklayan stüdyo, yeni çıkış tarihini de açıkaldı.

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak en dikkat çekici oyunlardan biri de Avowed olacaktır. Star Wars Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas ve The Outer Worlds gibi dikkat çekici yapımları oyun dünyasına kazandıran Obsidian Entertainment’ın hazırladığı oyunun, bu sonbaharda satışa sunulması bekleniyordu. Ancak bu hafta gelen bir haber, Xbox’ın oyunu 2025’e erteleyeceğini ortaya çıkardı. Güvenilir kaynaklardan geldiği için sizinle paylaştığımız bu haber, bugün doğrudan stüdyo tarafından doğrulandı. Avowed’ın çıkışını resmi olarak erteleyen Obsidian Entertainment, oyun için yeni bir yayın tarihi de paylaştı. Merakla beklenen oyun, 18 Şubat 2025’te çıkacak.

Avowed 2

Skyrim benzeri bir RPG olan bu oyunun ertelenmesinin sebebi ise Xbox’ın oyunlarının çakışmasını istememesi. Çünkü Avowed aslında çıkışa hazır durumda. Ancak Stalker 2’nin çıkışı kasım ayına kaldığı için, Xbox bu iki oyunun üst üste bineceğini düşündü ve bu iki oyunun birbirine zarar vermemesi için birini 2025’e ertelemeye karar verdi. Stalker 2 zaten epey gecikmeli geldiği için şirket tercihini Obsidian Entertainment’ın yeni RPG’sinden yana kullandı.

Önemli bir oyun 2025’e alınmış olsa da oyun dünyasının sonbahar takvimi hala dolu dolu. Bu yıl bitmeden S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Metaphor: ReFantazio, Dragon Age: The Veilguard ve Assassin’s Creed Shadows gibi oyunlar satışa sunulacak.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek