Motorola Edge 40 Neo sertifika alırken görüldü

Motorola Edge 40 Neo

Motorola’nın çok yakında piyasaya süreceği Motorola Edge 40 Neo, FCC’den sertifika alırken görüldü. Telefonun batarya özellikleri kesinleşti.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Edge 40 Pro’yu nisan ayında piyasaya süren Motorola, bundan bir ay sonra da Edge 40 serisinin standart modelini kullanıcılarla buluşturdu. Ancak şirketin Edge 40 serisini henüz tamamlamış değil. Çünkü son dönemde üst üste gelen sızıntılar ve söylentiler sayesinde Edge 40 serisine çok yakında bir de Neo modelinin katılacağını biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan görselleriyle tasarımını net bir şekilde görme şansı yakaladığımız Motorola Edge 40 Neo, bugün de FCC’de karşımıza çıktı.

FCC veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun batarya özellikleri kesinleşti. Motorola Edge 40 Neo, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Telefon 68 W hızlı şarj özelliğiyle geliyor.

Motorola Edge 40 serisinin en yeni üyesi, 6.55 inçlik kıvrımlı bir pOLED ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 144 Hz. Telefonun Dimensity 1050 yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu yonga setine 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor.

Telefonun çift arka kamerasına geldiğimizde karşımıza 50 + 13 megapiksellik bir kamera sistemi çıkıyor. 50 megapiksellik ana lense 13 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor. Motorola Edge 40 Neo’nun selfie kamerası ise 13 megapiksel.

motorola edge 40 neo 2

Galaxy S24 Ultra etkileyici bir kamerayla geliyor