Şok iddia: Motorine bir zam daha geliyor!

benzin

Sosyal medyada dolaşan iddialar sürücüleri endişelendirdi. Bu iddialara göre motorine yeni bir zam daha yolda.

Şok iddia: Motorine bir zam daha geliyor! Bildiğiniz gibi ülkemizde araba sahibi olmak kolay değil. Çünkü hem doların TL karşısında güçlü konumda olması hem de pandemi sebebiyle ortaya çıkan çip krizi araç fiyatlarını hayli yükseltti. Ancak artık bir otomobil sahibi olsanız da dertler bitmiş olmuyor. Araç sahibi olmak kadar ona binmek de çok kolay değil. Hal böyleyken İstanbul trafiği bile hafiflemiş durumda.

Şok iddia: Motorine bir zam daha geliyor!

Sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialar ise İstanbul trafiğini biraz daha hafifletebilir. Zira söylentilere bakılacak olursa motorine bir zam daha yolda. Üstelik beklenti zammın Çarşamba gününden itibaren geçerli olacağı şeklinde. Bunun ne kadar doğru bir söylenti olduğunu ise zaman gösterecek. Fakat bir gerçek var ki eğer iddialar gerçeğe dönüşürse motorin tüm zamanların rekorunu kıracak.

benzin 1

Beklentiler Çarşamba günü motorine 40 kuruşluk bir zammın geleceği yönünde. Eğer bu olursa motorinin litresi 14 lira 20 kuruşu aşarak tüm zamanların rekorunu kırmış olacak. Benzin ve LPG konusunda ise henüz herhangi bir gelişme yok. Fakat şu ana kadar edindiğimiz tecrübeler, motorine zam gelirse Benzin ve LPG’ye de çok kısa süre içerisinde zam yapılacağını bizlere söylüyor. Umarız tüm bunlar gerçeğe dönüşmez ve en azından şimdiki fiyatlardan yakıt almaya devam edebiliriz.

Pfizer CEO’sundan önemli COVID-19 açıklaması