Motorin zammı iptal edildi, bir süre daha aynı fiyattan devam

benzin

Döviz kurunun hızla yukarı tırmandığı şu günlerde otomobil sürücülerinin korkulu rüyası haline gelen akaryakıt fiyatlarından güzel bir haber geldi.

Motorin zammı iptal edildi, bir süre daha aynı fiyattan devam. Ülkemizdeki ürünlerin fiyatlarının belirlenmesinde en önemli faktörlerden biri olan döviz kuru, kendisini en hızlı şekilde akaryakıt fiyatlarında gösteriyor. Evet döviz kuru arttığı zaman ekmekten meyve sebzeye kadar her şeyin fiyatı artıyor ancak bu alanlarda görülme hızı genelde birkaç haftayı bulabiliyor. Bununla birlikte akaryakıt fiyatlarında durum hiç de böyle değil. Eğer döviz kuru hızlı bir yükselişe geçerse akaryakıt fiyatları da birkaç gün içerisinde aynı hızda artıyor. İşte bugünlerde maalesef yine bu kısır döngüye girmiş gibi görünüyoruz.

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Uzun sayılabilecek bir süredir akaryakıt fiyatlarında indirim haberleri gelmesine alışmışken, geçtiğimiz hafta gelen zam yeniden artış dönemine girdiğimizi düşündürmüş, bunun üzerine Pazar günü servis edilen yeni bir motorin zammı bilgisi ise artık indirim umutlarımızı hepten kırmıştı. Ancak NTV tarafından servis edilen son dakika haberine göre, Pazartesi gecesinden itibaren pompa fiyatlarına yansıması beklenen 1 lira 26 kuruşluk motorin zammının iptal edildiği duyuruldu.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Motorin zammı iptal edildi, bir süre daha aynı fiyattan devam

Gerçekten de dün gece herhangi bir zam bilgisi geçilmeyince, NTV’nin yaptığı haberin doğru olduğu da anlaşılmış oldu. Bunun anlamı otomobil sürücüleri motorini bir süre daha İstanbul’da 23,18-TL’den, Ankara’da 23,29-TL’den ve İzmir’de de 23,31-TL’den almaya devam edebilecekler.

en ucuz benzinli

Eğer benzinli araç kullanıcısıysanız da, ortalama 21,10-TL civarı bir fiyattan depolarınızı doldurabileceğinizi unutmayın.

Kripto para sektörü yeni bir skandalla karşı karşıya