Motorin zammı son anda iptal edildi!

Araç kiralama hizmetleri

Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına gelmesi beklenen 1 lira 26 kuruşluk zam iptal edildi. İşte detaylar!

Motorin zammı son anda iptal edildi! Son dönemlerde otomobil fiyatları bir hayli yükseldi ve gelen zamlara maalesef ki artık alıştık. Ancak yakıt fiyatlarına gelen zamlar, sürücüleri bir hayli sarsmıştı. Her ne kadar zaman zaman yakıt fiyatlarının bahar havasına girdiğini gözlemlesek de bunun yerini kara bulutların alması uzun sürmemişti.

akaryakit

Son günlerde yine üst üste benzin ve motorin zammı haberlerini alır olmuştuk. Son olarak bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 1 lira 26 kuruşluk zam yapılacağı ifade edilmişti. Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bu bilgi sonrası tüketiciler yakıt istasyonlarına akın etti.

akaryakitt

Müjde! Motorin zammı iptal edildi!

Ancak gelen bir son dakika haberi işleri değiştirdi. Buna göre bu gece yarısından itibaren devreye girecek olan 1 lira 26 kuruşluk zam, iptal edildi. Bu iptal haberinin gerekçesi henüz ortaya çıkmasa da uluslararası petrol fiyatlarının aşağı yönlü hareket etmesinin kararda etkili olmuş olabileceği düşünülüyor.

Tesla otomobillerinde kritik güvenlik hatası!rin

Peki ama Türkiye’deki motorin fiyatları ne durumda? Hemen cevaplayalım. Hali hazırda motorinin litre fiyatı İstanbul’da 23,18 TL, Ankara’da 23,29 TL ve İzmir’de 23,21 TL civarında. Tabii bunların ortalama fiyatlar olduğunu da belirtmekte fayda var. Bakalım ilerleyen zamanlarda ülkemizdeki yakıt fiyatları nasıl seyredecek? Bekleyip göreceğiz.

Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatı yok artık dedirtti