Benzine zam yolda: Fiyatı rekor kıracak!

benzinli

Benzine bir zam daha yolda. Sosyal medyada konuşulan iddialara göre yapılan son zammın ardından benzin fiyatı rekor kırmış olacak.

Benzine zam yolda: Fiyatı rekor kıracak! Son zamanlarda en çok konuştuğumuz şeylerden biri yakıt fiyatları oldu. Hatta vatandaşların yakıt fiyatlarına yetişememesi İstanbul trafiğini bile rahatlattı. Yıllardır çözülemeyen trafik sorunu son bir aydır çözülmüşe benziyor. Gelen zamların ardından çoğu kişi çareyi toplu taşıma araçlarına yönelmekte buluyor. Bildiğiniz gibi daha dün motorine yeni bir zam yapılmıştı. Bugün ise benzine zam geleceğine yönelik iddialar gündemde.

Benzine zam yolda: Fiyatı rekor kıracak!

Dün motorinin litre fiyatına 52 kuruş zam yapıldı. Gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyan zammın ardından şimdi de benzin zammı gündeme geldi. Sosyal medyada dillendirilen iddialara göre benzinin litre fiyatına 40 veya 45 kuruşluk bir zam yapılacak. Böylece benzin tarihi rekor kırarak 14 lira 12 kuruşa kadar çıkmış olacak.

benzine zam yapıldı

Uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan hızlı artış sonrası bunun vatandaşa yansıması kaçınılmaz gibi duruyor. Brent petrolün varilinin 89 dolara kadar çıkması sonrasında yeni zamların kapımızı çalacağını ifade edebiliriz. Dün zaten bunun bir örneğini yaşadık. Yakın zamanda yapılması muhtemel bir benzin zammına da herhalde şaşırmayız. Böyle giderse bir süre daha arabalarımızı yerinden kaldırmayacağız gibi görünüyor. Umarız ilerleyen dönemlerde yakıt fiyatları biraz olsun düşer.

Xbox başkanı PlayStation hakkında konuştu