Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları belli oldu!

oyun abonelik sistemi Netflix

Geçtiğimiz Temmuz ayının en çok indirilen mobil oyunları açıklandı. Gelin listeye birlikte bakalım.

Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları belli oldu! Sektöründe önemli bir yere sahip olan Sensor Tower, geçtiğimiz ayın en çok tercih edilip indirilen mobil oyunlarını meraklılarına duyurdu.  Listede Garena Free Fire, Apex Legends Mobile ve Stumble Guys ve birçok mobil oyun dikkat çekerken, döneminde oldukça popüler olan Subway Surfers da kendine yer bulmayı başardı.

Türkiye mobil uygulamalar

Dünyanın en çok indirilen mobil oyunları belli oldu!

Temmuz ayında kullanıcıların en çok tercih ettiği mobil oyunlar listesi sektörün önde gelen şirketlerinden olan Sensor Tower tarafından açıklandı. Detaylara göre en çok indirilen mobil oyun Stumble Guys oldu. 30,5 milyon indirme sayısı alan oyunu en çok tercih eden ülke yüzde 19,4 ile Endonezya olurken, ABD yüzde 10,4 ile ikinci sırada yer aldı.

oyun abonelik sistemi Netflix

Çıktığı döneme damgası vuran Subway Surfers ise listede kendine ikinci sırada yer buldu. Oyun 26,2 milyon indirme alarak sektörde ne kadar etkili olduğunu ortaya koydu. Subway Surfers oyununu en çok tercih eden ülkeler yüzde 15 ile Hindistan ve 10,3 ile Brezilya oldu.

mobil oyun

Araştırmanın bir başka noktası ise en çok mobil oyun indiren ülkeyi belirledi. Buna göre Hindistan, toplamda 784 milyon indirme sayısı ile zirveyi kimselere kaptırmadı. ABD Hindistan’ın hemen arkasında yer alırken, bu iki ülkeyi Brezilya takip etti.

Stranger Things son sezonda farklılık yapacak