Meizu 20’ye güç verecek işlemci belli oldu

meizu

Meizu’nun yeni amiral gemisi serisi Meizu 20’nin eli kulağında. Şimdiye kadar 20 ve 20 Pro modelleriyle ilgili bazı sızıntılar yaşanmıştı. Telefonlara güç verecek olan işlemci resmen ortaya çıktı.

Meizu 20 ve 20 Pro’nun hangi yonga setini kullanacağına dair çelişkili bir takım sızıntılar olmuştu. Sonunda bu durum aydınlığa çıktı. Telefonlara Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti güç verecek. Bununla birlikte cihazlarda LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama olacak.

meizu

20 ve 20 Pro’dan bahsetmişken geçtiğimiz günlerde 20 Pro modeline ait olduğu iddia edilen sızıntı fotoğraf vardı. Sizlerle paylaşmıştık. Fakat Çinli sızıntı kaynağı Digital Chat Station, telefonun tasarımını tamamen ortaya koyan bir görsel paylaştı. Bu görseldeki cihaz, daha önce sızdırılan görsellerdeki modellere benzemiyor. Kamera kısmı da önceki sızıntıya göre çok daha farklı.

meizu

Telefona ait olduğu iddia edilen kılıf görseli de ortaya çıktı. Kılıf, Digital Chat Station’ın paylaşımıyla uyuşuyor. Her iki telefonun mart ayında tanıtılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor.

iPhone kasaları Apple’ın istediği gibi olmadı