Meizu 21 Note’un Çıkış Tarihi Açıklandı

Meizu 21 Note

Meizu, bir süredir gündemi meşgul eden yeni akıllı telefonu Meizu 21 Note’un çıkış tarihini açıkladı. Telefon çok yakında piyasaya sürülecek.

Bundan sonra otomobil teknolojileri ve yapay zekaya öncelik verecek olan Meizu, akıllı telefon pazarından yavaş yavaş çekiliyor olsa da şimdilik yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Şirketin çok yakında kullanıcılarla buluşturacağı yeni akıllı telefonların başında ise Meizu 21 Note geliyor. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan telefon, çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Şirket bugün bir açıklama yaparak Meizu 21 serisinin yeni üyesini ne zaman tanıtacağını açıkladı.

Meizu 21 Note, 16 Mayıs’ta düzenlenen etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Telefonun tanıtılmasına daha bir hafta olsa da, daha önce gelen sızıntılar sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmış durumda.

meizu 21 note 2

Meizu’nun 2019’dan beri çıkardığı ilk Note modeli olacak olan 21 Note, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM eşlik edecek. Telefonun batarya kapasitesinin ise 5500 mAh olacağı söyleniyor. Telefonun ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak Meizu’nun paylaştığı tanıtım görselleri, bunun 144 Hz yenilenme hızına sahip, 1220p çözünürlükte bir ekran olacağını gösteriyor.

Meizu 21 Note’un daha önce sızdırılan görselleri, telefonun üçlü bir arka kameraya sahip olacağını göstermişti. Ancak bu üçlü arka kameranın teknik özellikleri henüz netlik kazanmış değil.

Xbox Game Pass’in Geliri Beklentileri Karşılamıyor