Meizu 21 Pro’nun Tanıtım Tarihi Açıklandı

Meizu 21 Pro

Geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürülen Meizu 21’in Pro versiyonu da çok yakında çıkacak. Meizu 21 Pro’nun tanıtım tarihi resmen açıklandı.

Son yıllarda Xiaomi ve Oppo gibi rakiplerinin gölgesine kalmış olsa da zaman zaman dikkat çekici akıllı telefonlar çıkarmaya devam eden Meizu, çok yakında bunlara bir yenisini daha ekleyecek. Şirket, aralık ayında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu Meizu 21’in bir süredir gündemde olan Pro versiyonunu çok yakında kullanıcılarla buluşturacak. Şubat ayı içinde tanıtılacağını bir süredir bildiğimiz Meizu 21 Pro’nun tanıtım tarihi, resmi olarak açıklandı. Merakla beklenen telefon 29 Şubat’ta görücüye çıkarılacak.

Meizu 21 Pro henüz resmi olarak tanıtılmamış olsa da bugüne kadar gelen sızıntılar ve söylentiler sayesinde telefonun teknik özelliklerinin büyük bir kısmı netlik kazanmış durumda.

6.79 inçlik bir ekrana sahip olan Meizu 21 Pro, adını hakkını verecek şekilde Meizu 21’den daha gelişmiş özelliklerle geliyor. Telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek ki bu özellikler standart modelde bulunmuyordu. Hatırlarsanız standart Meizu 21’in en üst versiyonu 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahipti.

Öte yandan Pro modeli kamera özellikleriyle de standart modelin önünde yer alıyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 3x zoom özelliği olan telefoto kamera eşlik edecek. Her ne kadar ana lens 200 megapikselden 50 megapiksele düşmüş gibi görünse de aslında bu 50 megapiksellik lens daha gelişmiş optik özelliklere sahip.

Meizu 21 Pro 2

Apple Vision Pro 2 Yakın Zamanda Çıkmayacak