Meizu 21 Pro’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Meizu 21 Pro

Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Meizu 21’in Pro versiyonu geliyor. Meizu 21 Pro’nun çıkış tarihi ve teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Son yıllarda Xiaomi ve Oppo gibi rakiplerinin gölgesine kalmış olsa da zaman zaman dikkat çekici akıllı telefonlar çıkarmaya devam eden Meizu, geçtiğimiz ay bu telefonlara bir yenisini daha ekledi. Çinli telefon üreticisinin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Meizu 21, 1 Aralık’ta resmi olarak tanıtıldı. Kısa süre sonra raflardaki yerini alan telefon, kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Meizu 21’in gördüğü ilgiyle yüzü gülen Çinli telefon üreticisi, önümüzdeki ay da Meizu 21 Pro’yu kullanıcıları buluşturacak. Çin basınında çıkan son haberler, Pro modelinin şubat ayı içinde piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Meizu 21 Pro

Meizu 21 Pro, adını hakkını verecek şekilde Meizu 21’den daha gelişmiş özelliklerle geliyor. Telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek ki bu özellikler standart modelde bulunmuyordu. Hatırlarsanız standart Meizu 21’in en üst versiyonu 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahipti.

Öte yandan Pro modeli kamera özellikleriyle de standart modelin önünde yer alıyor. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel. Ona 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 3x zoom özelliği olan telefoto kamera eşlik edecek. Her ne kadar ana lens 200 megapikselden 50 megapiksele düşmüş gibi görünse de aslında bu 50 megapiksellik lens daha gelişmiş optik özelliklere sahip.

Realme Note 50 Resmen Tanıtıldı