Meizu Pro 5 ilk kez görüldü!

meizu pro 5 ilk goruntuler

Çinli Meizu’nun yeni amiral gemisi Meizu Pro 5 modeline ilişkin ilk fotoğraflar ortaya çıktı. Weibo isimli sosyal ağda yayınlanan fotoğraflarla birlikte Meizu Pro 5 modelinin teknik özellikleri de belli oldu. Meizu Pro 5 teknik özellikleri ve çıkış tarihi haberimizde.

meizu-pro-5-ilk-goruntuler

Geçtiğimiz yıl Meizu MX4 modeliyle büyük ilgi gören firmanın o ürünü ülkemizde de satışa çıkmış ve fazlasıyla ilgi görmüştü. Şimdi ise firmanın yeni amiral gemisi Meizu Pro 5 ortaya çıktı. Çin’in en çok kullanılan sosyal ağı Weibo’da yayınlanan yukarıdaki fotoğraflarda cihaz ilk kez bu kadar net görüldü. Bu telefonla ilgili geçtiğimiz hafta bir kutu fotoğafı paylaşılmış ve cihazın kutusunun o olacağı söylenmişti.

Meizu Pro 5 modelinde 5.7 inç büyüklüğünde ve 1080 x 1920 çözünürlük sunan bir ekran yer alacak. Bu ekranın keskinlik değeri 386 ppi olarak tahmin ediliyor. Exynos 7420’den güç alacak olan cihazın işlemcisi 8 çekirdekli ve 2.1 GHz hıza sahip olacak. GPU tarafında Mali-T760 grafik işlem birimi kullanılacak. Bir diğer tahmin ise MediaTek MT6797 işlemci kullanılacağı yönünde. Bu cihazın ikinci bir versiyonu da olabilir. 10 çekirdekli bu işlemci hayli dikkat çekecektir.

Meizu Pro 5 modelinde 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 21 P arka, 5 MP ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop ve Flyme 4.5 arayüz bekleniyor. Meizu, kısa bir süre sonra 23 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Meizu Pro 5 modelinin 23 Eylül’de duyurulması beleniyor. Ancak en çok merak edilen konu cihazın fiyatı. Rekabetçi bir fiyata sahip olmazsa modelin hiçbir özelliği kalmayacaktır.

Yezz Monaco 47 hangi özelliklere sahip olacak?