Meizu 21x Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Meizu 21x

Çok yakında resmi olarak tanıtılması beklenen Meizu 21x’in teknik özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı. Telefonun batarya detayları belli oldu.

Çinli telefon üreticisi Meizu, akıllı telefon pazarından çıkmaya hazırlanıyor. Bundan sonra otomobil teknolojileri ve yapay zekaya öncelik verecek olan şirket, akıllı telefon pazarına veda etmeye hazırlanıyor. Ancak bu veda gerçekleşmeden önce piyasaya sürülecek son birkaç telefon daha var gibi görünüyor. Bunlardan biri de Meizu 21x olacak.

Mart ayında piyasaya sürülen Meizu 21 serisinin bu yeni üyesi, bir süre önce ortaya çıkmıştı. Telefon henüz Meizu tarafından resmi olarak tanıtılmamış olsa da bugün gelen yeni bir sızıntı sayesinde bir kez daha gündeme taşındı. Bu kez de telefonun batarya özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Meizu 21x

Daha önce gelen haberlerde Meizu 21x’in 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı, şarj hızının ise 66 W olacağı söyleniyordu. Gelen son sızıntıyla birlikte her iki detay da doğrulanmış oldu. Ancak telefonun yonga setiyle ilgili bu kez farklı bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce gelen bilgilerde Meizu 21x’in orta segment bir Snapdragon AI yonga seti kullanacağı söyleniyordu. Gelen son haberde ise telefonun üst segment bir yonga seti kullanacağı söyleniyor. Henüz netlik kazanmamış olsa da bu yonga setinin büyük ihtimalle Snapdragon 8 Gen 2 olacağı söyleniyor. Telefonun Snapdragon 7s Gen 2 ya da Snapdragon 7 Gen 3 kullanacağı düşünülürken şimdi Snapdragon 8 Gen 2 ihtimalinin ortaya çıkması, 21x’in ilk başta düşündüğümüzden daha iddialı bir telefon olabileceğini gösteriyor.

Fallout 2. Sezon Çekilecek Mi Belli Oldu