Marvel çalışanı şirket hakkında konuştu!

Marvel çalışanı şirket hakkında konuştu!

Marvel çalışanı şirket içinde çalışma şartları hakkında sessizliğini bozdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Son yıllarda Marvel oldukça aktif dönemler geçirdi. Black Panther: Wakanda Forever, Guardians of the Galaxy Vol 3, Ant-Man and the Wasp: Quantumania gibi yapımlar ile birlikte Marvel hayranları için oldukça iyi bir dönemdi diyebiliriz. 2025 için iki Avengers filmi de projeler arasında yer alıyır. Ancak bu sırada bir şirket çalışanı şirketin çalışma politikası hakkında bazı yorumlarda bulundu.

Şirketin Sinematik Evreninde çalışan bir görsel efekt sanatçısı şirketin çalışma politikaları hakkında konuştu. Çalışan, şirketi taleplerinde doyumsuz, memnun etmek imkansız olarak niteledi. Üstelik ödenen maaşın da asla tatmin etmediğini dile getirdi. Guardians of the Galaxy ve Spider-Man: Homecoming gibi filmlere katkıda bulunan görsel efekt sanatçısı Dhruv Govil, “Beni görsel efekt endüstrisinden ayrılmaya iten şey #Marvel şovları üzerinde çalışmaktı” diye tweet attı. Govil şunları ekledi: “Sorun şu ki #Marvel çok büyük ve ne isterlerse talep edebilirler. Bu toksik bir ilişki.”

Marvel çalışanı şirket hakkında konuştu!

Neticede global anlamda bu kadar başarılı olan bir şirkette çalışmak büyük bir itibar demek. Bu kapsamda şirketin çalışanlarına nazı geçiyor ve kim olursa olsun bu şirkette çalışmak isteyecekleri için seçenekleri de çok. Ancak bu da çalışanların hakları açısından problem oluşturabiliyor. Zorbalığın da arttığını iddia eden çalışan bu konuda şikayetçi.

Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor