Güzellik yarışmasına katılan polislere ceza!

Güzellik yarışmasına katılan polislere ceza!

İnternette her gün birbirinden farklı olaylar karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda Hindistan’da da ilginç bir olay yaşandı. Güzellik yarışmasına polis memurları katıldı. İşte detaylar.

Yetkililer Cuma günü yaptığı açıklamada, Hintli yetkililerin bir güzellik yarışmasına katıldıklarını duyurdu. Memurlar bu hareketlerinin ardından cezaya çarptırıldılar. Bir polis memuru da dahil olmak üzere beş polis memuruna yaptırım uygulandı. Hindistan haber ajansı ANI’nin bildirdiğine göre, olay güney Hindistan’ın Tamil Nadu eyaletinde, Nagapattinam polis müfettişinin sahneye çıkmasıyla başladı. Rmpada seyircilerin tezahürat yaptığı görülen polis memurları için transfer emri verildi.

Güzellik yarışmasına katılan polislere ceza!

Olaya ait olduğu anlaşılan ve sosyal medyada geniş çapta paylaşılan bir videoda, geçen Pazar günü Mayiladuthurai’deki özel bir etkinlikte olayın detayları ortaya çıktı. Videoda üçü kadın beş polis, bir polis memurunun hayatını konu alan bir Hint filminin müziğine yürürken görülüyordu. Beş polis memuru, tören sırasında etkinlik alanında görev yaptı. Ancak bu durum yetkililerin pek hoşuna gitmedi ve polis memurları yaptıkları ile ilgili eleştirilere tutuldu. Ceza aldıkları bildirilen polis memurlarının görevden alınıp alınmayacağı net değil. Bazıları ise polis memurlarına ceza verilmesini mantıksız bulduklarını belirtti. Amacı sadece eğlenmek olan memurlar için işlemler başlatıldı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce polis memurlarının eğlenmek için güzellik yarışmasına katılması normal mi, yoksa uygulanan yaptırımlara katılıyor musunuz?

Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor