2024 yılında sadece bir tane Marvel filmi çıkacak!

Marvel çalışanı şirket hakkında konuştu!

2024 yılı Marvel sevenleri açısından pek de verimli geçmeyecek zira sadece bir tane film gelecek. İşte tüm detaylar.

Marvel hayranlarının 2024 yılında çok fazla bekleyebileceği bir şey yok, zira sadece bir tane film gelecek. Bu yılın tarihi Hollywood grevleri sona ermiş olabilir ancak etkileri hala hissediliyor. Iron Man’in 2008’deki ilk çıkışından bu yana çizgi roman filmi hayranları, süper kahraman stüdyosu her yıl birden fazla film yayınlıyordu. Örneğin 2018’de üç Marvel filmi gösterime girdi ve 2019’da üç film daha yayınlandı. 2020 yılında Kovid salgınının dünya çapında sinemaları kapatması nedeniyle hiçbir film vizyona girmedi. Ancak 2021’de dört film gösterime girdi: Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals ve Spider-Man: No Way Home.

2024 yılında sadece bir tane Marvel filmi çıkacak!

Hem 2022 hem de 2023’te sırasıyla üç film hayranların karşısına çıkmıştı. Ancak grevlerin ardından genellikle yoğun olan yayın programı boş kaldı. Süper kahraman stüdyosunun 2024’teki tek filmi, 26 Temmuz’da sinemalara gelmesi planlanan, başrolünde Ryan Reynolds’un yer aldığı Deadpool 3 olacak. Başlangıçta gelecek yıl için iki film daha planlanmıştı ancak o zamandan beri ertelendi.

Anthony Mackie’nin Kaptan’ın meşhur kalkanını eline alacağı Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya, Şubat 2025’e ertelendi. Bu arada, anti-kahraman ekibi Thunderbolts da Temmuz 2025’e ertelendi. Deadpool 3 gelecek yıl Marvel kahramanlarını beyazperdede görmenin tek şansı olsa da stüdyonun Disney+ yayın hizmeti üzerinden birkaç yeni program yayınlaması bekleniyor.

Bunlar arasında, ilk kez 2021 yapımı Hawkeye’da tanıtılan Alaqua Cox’un karakterini temel alan yeni bir dizi olan Echo da yer alıyor. Bu, 9 Ocak’ta gösterime girecek. Ayrıca Agatha: Darkhold Diaries’in yıl sonundan önce yayına girmesi bekleniyor. Dizide Kathryn Hahn’ın popüler WandaVision’daki cadı rolünü yeniden canlandıracağı izlenecek.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+’ın Beklenen Güncellemesi Türkiye İçin Çıktı