Mike Tyson hayatı dizi oluyor!

Mike Tyson hayatı diz oluyor!

Mike Tyson, Hulu tarafından hayatını diziye çevirecek olan yapım hakkında bazı yorumlarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Eski boks ağır sıklet şampiyonu Mike Tyson, Trevante Rhodes’un başrolde yer aldığı ve 25 Ağustos’ta vizyona girecek olan şovun ana karakteri olacak. Ancak bu yapım ile ilgili şimdiden bazı problemler ortaya çıkmış durumda. Tyson, Hulu’nun “hayat hikayesini izinsiz çaldığını” iddia ediyor. Eski boksörün iddiasına göre bu yapımdan bir kazancı olmayacakmış.

Mike Tyson hayatı diz oluyor!

Cumartesi günü bir Instagram gönderisine eski boksör “Hulu’nun sizi kandırmasına izin vermeyin. Hayatımla ilgili hikayelerini desteklemiyorum” ifadelerini kullandı. “Hayat hikayemi çaldılar ve bana ödeme yapmadılar. Hulu yöneticileri için ben sadece bir objeyim” ifadelerini kullandı. Tyson ayrıca düşüncelerini bir dizi Twitter gönderisiyle de paylaştı ve bir mesajla “Hulu hikayemi çaldı. Bunun için kefaret ödeyecekler” ifadelerini kullandı.

Mike Tyson, gösteri ilk kez Şubat 2021’de duyurulduğunda benzer endişeleri dile getirmişti. Yıldız, o zamandan beri silinen bir Instagram gönderisinde Hulu’ya ağır eleştirilerde bulundu. Ancak tüm polemiğe rağmen yapım vizyona girecek gibi görünüyor. Mike’ın bu ayın başlarında Televizyon Eleştirmenleri Derneği basın turundaki sunumu sırasında, yapımcı Steven Rogers kendisi tarafından atılan iddiaları yalanladı. Eski boksör şampiyonu dünya genelinde bir çok hayrana sahip. Yayın akışı devi de bu boksörün ününden yararlanarak dizi sunmayı hedefliyor gibi görünüyor.

Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor