Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor

Batgirl

Warner Bros. Tarafından sabah saatlerinde yapılan ve Batgirl’ün iptal edildiğini duyuran açıklama, sinemaseverlerin şoka uğramasına neden oldu.

Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor. Beyaz perde son zamanlarda oldukça kısır bir dönemden geçiyor. 2 yılı aşan pandemi nedeniyle yapımcıların oldukça mesafeli yaklaştıkları bu sektör için yavaş yavaş kendine gelmeye başladı diyebiliriz. İşte uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve artık çekimleri tamamlanarak son detaylar üzerine yoğunlaşılan Batgirl filmi de bu nedenle son derece önemliydi. Ancak Warner Bros tarafından sabah saatlerinde yapılan açıklamayla projenin fişi bir anda çekilmiş oldu.

Batgirlun Cikis Tarihi Belli Oldu

Özellikle dün öğlen saatlerinden itibaren, sosyal medyada Batgirl filminin iptal edildiğine dair söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Bununla birlikte geçmişi neredeyse 2017 yılına dayanan bu proje için ünlü yapım şirketinin bugüne kadar 90 milyon doların üzerinde bir para harcamış olması nedeniyle, bu söylentilerin doğru çıkması pek beklenmiyordu. Üstelik daha önce de ifade ettiğimiz üzere zaten çekimler de neredeyse bitmişti. Ancak Warner Bros tarafından yapılan açıklamayla iddialar doğrulanmış oldu.

batgirl 1

Batgirl filmi neden iptal edildi? Gizem perdesi aralanıyor

Şirket, projenin neden iptal edildiğine dair net bir açıklama yapmazken, bu durumun sebebi olarak HBO Max ile olan ortaklıklarına ilişkin alınması gereken bir karar olduğunu söylemekle yetindi. Öte yandan filmin başrol oyuncusu Leslie Grace’in performansıyla alakalı herhangi bir problemin olmadığını da dile getiren şirket yetkilileri, bu kararın film ekibiyle bir alakasının olmadığının altını çizdi.

Batgirl

Ancak ortalıkta dolaşan iddialar Warner Bros’un tam aksini söylüyor. Buna göre, filmi pek çok farklı grup üzerinde test eden şirket, izleyicilerden aldığı olumsuz yorumlar neticesinde filmin yayına layık olmadığını düşünerek projenin fişini çekmiş. Tabi hangi taraf doğru söylüyor orası şimdilik muallak.

Microsoft Outlook Lite kullanıma sunuldu