Kripto paralarda yön nereye doğru? Analistler açıkladı

Kripto paralarda korkutan Kripto para

Kripto paralarda yön büyük bir merak uyandırıyor. Özellikle son dönemlerde fiyatın nereye doğru hareket edeceği bir türlü kestirilemiyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Uzun bir süredir ne yapmaya çalıştığı anlaşılamayan kripto paralarda yön belirsizlik yaratmaya devam ediyor. Bitcoin 36 bin dolar seviyelerinde tutunmaya çalışsa bile bu pek uzun sürmeyebilir. Kripto paralarda volatilite çok hızlı bir şekilde artış gösteriyor.

Kripto paralarda yön

Yatırımcıları bu düzlemde kısa ve orta vade olarak tanımlamak doğru olacaktır. Özellikle kısa vadeli yatırımlar yapan birçok yatırımcı ilginç sonuçların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bitcoin yatırımcılarının bu noktada büyük bir volatilite yarattığı ifade ediliyor. Kripto analistleri güçlü bir düşüşün ortaya çıkabileceğini söylüyor.

Kripto paralarda yön aşağı olabilir

Kripto para birimlerinin son dönemlerde yaşadığı değişimlere baktığımızda özellikle bazı dijital varlıkların daha fazla ön plana çıktığı görülüyor. Bitcoin için 33 bin altı işaret ediliyor. Fakat bu bölgeye gelmesi açıkçası pek kolay olmayacak.

Kripto paralarda yön

Bazı yatırımcılar sayesinde 36 bin seviyesine kadar iyi tutunan Bitcoin aşağı yönelebilir. Mesela Blockchain protokolü olarak bilinen Terra kripto para biriminin kurucuları Bitcoin aldı. Önemli ölçüde Bitcoin satın alarak belli bir destek noktasında tutunmasını sağladılar. Altcoinlere bakacak olursak yine büyük hareketlerin ortaya çıktığını görüyoruz.

Tüm bu kayıplar ve yaşanan gelişmeler açıkçası kripto para birimlerine olumlu yönde yansımıyor. Balinaların büyük desteği ile şimdilik Bitcoin 36 bin seviyelerinde tutunmaya çalışıyor. Fakat spekülatörler fiyat hareketlerini çok daha fazla hızlandırmaya gayret gösteriyor.

Kripto paralarda belirsizlik devam ediyor

Dijital varlıkların ne yazık ki henüz yeterli bir yön belirlemediğini görüyoruz. Fakat analistler büyük bir ısrarla aşağı yönlü düşüşlerin meydana gelebileceğini söylüyor. Özellikle ABD Merkez Bankası açıklamaları bunu tetikliyor.

Bitcoin fiyatı 150 bin doları aşabilir!

Peki siz analistlerle aynı görüşlere mi sahipsiniz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.