Bitcoin fiyatını analistler yorumladı: Yön nereye doğru

Kripto para piyasası dipte!

Bitcoin fiyatını analistler yorumlayarak yatırımcılara yön vermeye çalışıyor. Özellikle son dönemlerde yaşanan düşüşler büyük tedirginlik yaratmıştı. Hadi gelin merak edilen ayrıntılara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin fiyatını analistler bile yorumlamakta zorlanıyor. Özellikle son dönemlerde kripto para devi çok zikzak çizerek ilerledi. 3 Aralık gecesinden itibaren çok sert bir dalgalanma yaşandı. Bu dalgalanma sonucunda 42 bin dolar seviyeleri bile görüldü.

Bu durum kripto para analistleri tarafından değerlendirildi. Onlara göre 50 bin dolar sınırı büyük bir öneme sahip. Eğer yeniden bu seviyelere girilmezse kripto para dünyası için ciddi bir kayıp olacak. Böyle bir durumda boğaların gücünün önemli ölçüde azalacağı tahmin ediliyor.

Bitcoin fiyatını analistler tedirgin bir şekilde yorumladı

Kripto para devi ile ilgili yapılan analizlere bakacak olursak Şubat ayından itibaren güçlü bir talep alanı olduğu ifade ediliyor. Aralık ayı her ne kadar düşüşler ile geçecek olsa bile yine de yeni yıldan itibaren kripto para dünyasında güçlü bir boğa koşusu yaşanabilir.

Bitcoin fiyatını analistler

42 bin dolar ile 53 bin dolar arasında çok güçlü bir hacim yarışı olacak. Bitcoin bu iki rakam arasında sürekli olarak gidip gelecek. Piyasa analistleri Scott Melker tarafından yapılan açıklamalara göre çılgın dalgalı günler bizleri bekliyor. Eğer 53 bin dolar seviyesi aşılırsa bu durumda yükselişin devam edeceği kesinleşecek. Bitcoin fiyatını analistler genel olarak bu şekilde yorumluyor.

ETH, SOL, AVAX, MANA, ATOM ve diğer kripto para birimleri için de yine benzer yorumlar var. Ayrıca Bitcoin ile ilgili yaşanacak bir hareket diğerlerinde de önemli ölçüde etki yaratacak. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.