Bitcoin fiyatı 150 bin doları aşabilir!

Kripto paralarda bu stratejiler

Kripto para uzmanı Bobby Lee, BTC fiyatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Lee’ye göre BTC’nin 150 bin hatta 200 bin doları görmesi çok da uzak bir ihtimal değil.

Bitcoin fiyatı 150 bin doları aşabilir! Kripto para uzmanından heyecanlandıran Bitcoin tahmini. Çin’in en büyük kripto para borsalarından biri olan BTCC‘nin eski CEO’su Bobby Lee, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen önemli bir isim. Lee, yaptığı açıklamalarda genellikle Bitcoin cephesinden olaya bakan ve yorumlarını da bu doğrultuda paylaşan biri.

Bitcoin fiyatı

Bu ayın başlarında 47.000 dolar seviyesine kadar gelerek önemli bir seviyeyi gören ancak sonrasında birçok defa sert düşüşler yaşayarak şimdilerde 41.000 dolar seviyesinde tutunmaya çalışan Bitcoin için görüşlerini paylaşan Lee, henüz bu kripto para için boğa sezonunun bitmediğini ve kısa bir süre içerisinde yeniden ve çok daha güçlü bir yükseliş trendine girebileceğini ifade etti.

Bitcoin fiyatı

Bitcoin fiyatı 150 bin doları aşabilir!

Dünya genelinde perakende alıcılar olarak nitelendirdiği ve aslında sıradan halk olarak bilinen kesimlerin kripto para borsasına olan ilgisinin günden güne arttığını kaydeden Lee, bu artışın doğal bir yansıması olarak da borsanın lider para birimi olan Bitcoin‘in hızlı bir yükseliş dönemine girebileceği ve 150 bin ile 200 bin dolar seviyelerini rahatlıkla aşabileceğini iddia etti.

Bitcoin fiyatı

Tabi hemen burada bir kez daha belirtmek isteriz ki, bu seviyeler, hedefler ya da haberimizde ismi geçen kripto varlık bilgilerinin hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. Bununla birlikte yine de eğer Bobby Lee‘nin görüşlerine önem veriyor, bu konu hakkında kendisini bir otorite olarak kabul ediyor ve Bitcoin hakkında daha başka neler dediğini merak ediyorsanız, kendisinin CNBC‘ye verdiği röportajı okuyabilirsiniz.

Facebook Meta ilk mağazası için harekete geçti