Kripto paralarda grafik yukarı doğru hareket ediyor

Bitcoin boğa koşusu

Kripto paralarda grafik yukarı yönlü hareketlerine devam ediyor. Dijital varlıkların artık iyice umut vermeye başladığını görüyoruz.

Kripto paralarda grafik yukarı olacak şekilde hareketleniyor. Bitcoin başta olmak üzere bütün dijital varlıklar artık yavaş yavaş yukarı seviyelere çıkmaya gayret gösteriyor. Kripto para devi şu sıralar 41 bin 500 dolar düzeyine ulaştı. Artan enflasyon ve jeopolitik kargaşalar sebebiyle 2022 yılında zorlu bir ortam mevcut.

Bu zorlu ortam aynı zamanda yeni çözümleri zorunlu hale getiriyor. Mesela enflasyon için en iyi çözüm olarak Bitcoin görülüyor. Özellikle bazı dijital varlıklar enflasyona ve gelir kaybına önemli ölçüde engel olabilir. Bu sayede altın karşısında kripto para birimlerinin ön plana çıkmaya başladığını görebiliriz.

Kripto paralarda grafik yukarı yönlü hareketleniyor

Dijital varlıklar içerisinde en önemlisi hiç şüphesiz Bitcoin. Birçok analist onun önümüzdeki günlerde 45 bin seviyesini rahatlıkla aşacağını söylüyor. Fakat düşüş olması halinde 39 bin seviyelerine kadar geri çekilecektir. Ethereum ise en fazla alıcı bulmayı başaran bir diğer kripto para birimi.

Kripto paralarda grafik yukarı

Fiyatı şimdilik 3 bin dolar seviyelerini aşamadı. 50 günlük SMA grafiğine baktığımızda 2780 dolar üzerinde kalıcı bir şekilde kaldığını görüyoruz. Bu yatırımcılar için büyük bir pozitif durum yaratıyor. Boğaların güçlü dönüş sinyalleri zaten bu grafikten ortaya çıkıyor. Geri çekilme halinde fiyatının 2 bin 600 dolar düzeyine kadar gerileme ihtimali var.

Bu hafta çok kazandıran kripto paralar bakın hangileri oldu (05 – 12 Mart)

Son olarak Ripple iyi bir performans sergiliyor. 8 kongre üyesinin SEC için tepki göstermesi büyük öneme sahip. Ripple şu anda dava süreci ile uğraşıyor. Eğer bu dava sürecinde olumlu haberler gelirse fiyatı normalden kat kat daha fazla artabilir. Ripple için şu sıralar 0,68 dolarda güçlü bir destek var. Fakat asıl hedefi 1 dolar.