Binance kripto paralarda bazı işlem çiftlerini kaldırıyor: Bunlara sahipseniz dikkat edin

Binance para çekme işlemlerini durdurdu!

Binance kripto paralarda kimi işlem çiftleri ile ilgili önemli bir karar aldı. Şirketin bu kararına dikkat etmenizi öneriyoruz. Hadi gelin hem bu işlem çiftlerine hem de konu ile ilgili diğer detaylarla birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük borsaları içerisinde yer alan Binance kripto paralarda bazı kararlar alıyor. İlk başta bu kararların endişe yaratacak bir durum olmadığını belirtelim. Şirket bazen işlem çiftlerinin bir bölümünü kendi uygulamasından kaldırabiliyor. Bu hafta yine benzer bir uygulama yaptı.

28 Ocak 2022 tarihi ile birlikte bu borsada 5 paritede işlemler durduruluyor. Fakat dijital varlıkların tamamen borsadan kaldırılmadığını belirtelim. Bunun yerine sadece karşılıklı alım ve satım işlemleri kaldırılacak. Yani burada endişe edilecek bir durum ortada yok.

Binance kripto paralarda yeni kararlar alıyor

Gelen son detaylara göre hemen aşağıda yer alan işlem çiftleri Binance uygulamasından kaldırıldı. Yani isteseniz bile bu işlem çiftlerinde herhangi bir değişim yapma imkanınız olmayacak.

Binance kripto paralarda

  • MFT/BNB
  • SXP/AUD
  • XEM/BUSD
  • HEGIC/ETH
  • KSM/AUD

Yukarıda belirttiğimiz işlem çiftleri ile ilgili değişim yapmak istiyorsanız bugün son şansınız. Sonraki günlerde bu kripto para birimlerini diğer dijital varlıklar üzerinden değiştirebilirsiniz. Mesela elinizde KSM varsa bunu önce BUSD’a çevirip hemen ardından AUD alabilirsiniz.

Binance operasyonları merkezden yönetilecek: İşler iyice ciddileşiyor

Küresel çapta son derece büyük bir etkiye sahip olan kripto para devi binance yeni kararlar almaya devam ediyor. Şirketin her kararı aynı zamanda büyük bir etki yaratabiliyor. Mesela geçtiğimiz hafta 10 farklı paritenin alım ve satım işlemleri kapatılmıştı. Bu durum bazı kripto para birimlerinde olumsuz etki yaratabiliyor.