Bu hafta çok kazandıran kripto paralar bakın hangileri oldu (05 – 12 Mart)

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı

Bu hafta çok kazandıran kripto paralar belli oldu. En fazla kazandıran dijital varlıkların kullanıcıları büyük oranda tatmin ettiği görülüyor.

Sizler için düzenli olarak güncellediğimiz bu hafta çok kazandıran kripto paralar serisinde bir başka bölüme geldik. Elinizdeki tüm parayı kaybetme ihtimalinizin yüksek olduğu dijital varlık alanı aynı zamanda yüksek fırsatlar barındırıyor. En fazla kazandıran ve kaybettiren kripto para birimleri arasındaki uçurum buradan kaynaklanıyor.

Bu hafta kullanıcılarına en fazla kazanç sağlayan ilk kripto para birimi WAVES oldu. Bu dijital varlığın haftalık değişimi yüzde 49.72 seviyesinde. 24 saatlik hacmi ise 632 milyon doları geçti. Sadece bu bile aslında ne kadar iyi bir kazanç sağladığını gösteriyor.

Bu hafta çok kazandıran kripto paralar

Küresel çapta en çok kazandıran dijital varlıklara arasında RUNE yer aldı. Yatırımcısına bu hafta yüzde 27.81 oranında kazanç sağladı. 24 saatlik hacmi 138 milyon doları aştı. ANC bu hafta yüzde 24.84 oranında artış gösterdi. Bu kripto para biriminin 24 saatlik hacmi ise 524 milyon doları geçti.

Bu hafta çok kazandıran kripto

Spor merkezli dijital varlıklarda bu hafta yüksek bir hacim görüldü. Mesela CHZ bu hafta yüzde 23.38 oranında artış kaydetti. 24 saatlik hacmi ise 715 milyon doları aştı. Sadece bu bile sağlam bir yükseliş yakalamasını sağladı.

Balina yatırımcılar kripto para tercihini yaptı: Bakın hangilerini aldılar

Bu hafta çok kazandıran kripto para birimlerine baktığımızda NEAR ve CELO gibi dijital varlıkları görüyoruz. Genellikle yüksek hacimli kripto para birimleri bu hafta sert yükseldi. Demirbaş kripto para birimlerine olan güvenin devam ettiğini görüyoruz. Bu durum yatırımcının risk almak yerine daha çok garanti kripto para birimlerine yatırım yaptığını gösteriyor.