Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba!

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto para piyasasında geçtiğimiz gün hayli çalkantılı geçti. Bitcoin’de yaşanan büyük düşüş direkt olarak altcoinleri de etkiledi. Sonuç olarak tüm piyasa bir anda kırmızıya boyandı.

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba! Son günlerde kripto para piyasasında istikrarlı bir yükseliş söz konusuydu. Pazarın geneline baktığımızda yeşil çizgilerin hakim olduğunu görüyorduk. Üstelik bu zaman diliminde pek çok kripto para da rekor üzerine rekor tazelemişti.

Cardano (ADA) tarihinde ilk defa 3 doların üzerine çıkarak önemli bir başarıya imza atmıştı. Ayrıca Solana da bir anda değerini 3’e katlayarak 180 dolar barajına dayanmıştı.

Bu süreçte Bitcoin ise 3 defa 50 bin dolar barajını aşmayı başarmış hatta son seferde 55 bin dolar seviyelerine kadar çıkmıştı.

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba!

Fakat Salı gecesi geç saatlerde kripto para piyasasında sert düşüşler yaşanmaya başladı. BTC bir anda 10 bin dolara yakın değer kaybetti. Doğal olarak bu durum Çarşamba günü erken saatlere kadar devam etti.

BTC’deki bu ani değer kaybı diğer kripto varlıkları da direkt olarak etkiledi. ADA’nın değer 2.3 dolara kadar geriledi. Ethereum bir anda 3200 dolar seviyelerine kadar düştü.

Bu düzeltmenin ne kadar süre daha devam edeceği ise şimdilik belli değil. Öte yandan analistlerin yakın zamanda böyle bir düzeltme yaşanacağını tahmin ettiklerini de belirtelim. Bakalım kripto para piyasası bir daha ne zaman ayağa kalkacak. Bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bitcoin sert düşüşü gündeme bomba gibi oturdu: Yaktın bizi Bitcoin