Ekran kartı madencileri Ravencoin’e akın ediyor

rghrt

Ethereum madenciliğinin bitmesinin ardından mining yapanların yeni rotası Ravencoin oldu. Peki Ravencoin yerine kazılabilecek ikinci bir coin var mı? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ekran kartı madencileri Ravencoin’e akın ediyor. Kısa süre önce ETH madenciliği sona ermişti. Yapılan güncelleme ile Ethereum’un ekran kartı ile çıkartılması imkansız hale getirilmişti.

Bununla birlikte madencilik gelirleri de azaldı. Ethereum’daki madencilik gelirlerinin artması sonrasında bazı coinlere olan ilgi de arttı. Malum söz konusu madencilik olduğunda işin içerisine farklı isimler de giriyor.

Ekran kartları ucuzluyor

Bunlardan birisi de Ravencoin. Belki Ravencoin ismini ilk defa duymuş olabilirsiniz. Fakat ekran kartı ile madencilik yapanlar mutlaka Ravencoin ismini duymuşlardır.

ekran kartı 2

Ekran kartı madencileri Ravencoin’e akın ediyor

Şu sıralar özellikle de AMD tabanlı kartlarda Ravencoin madenciliğine olan talebin arttığını söyleyebiliriz. Çünkü yapılan hesaplamalarda da net bir şekilde görülüyor ki Ravencoin rakip coinlere nazaran daha fazla gelir getiriyor.

Hal böyle olunca da pek çok kişi madencilik için Ravencoin’i tercih ediyor. Peki Ravencoin kazmak için gerekli ekran kartı belliği en az kaç GB olmalı?

Ekran kartı fiyatları

Bunu da size hemen belirtelim. Elinizin altında 4GB’lık bir kart olması RVN coin madenciliği yapmanız için yeterli olacaktır. Fazlasına ihtiyacınız yok.

Malum geçtiğimiz yıl gelen bir güncelleme ile Ethereum’un ekran kartları ile ilişiği kesilmişti. Şimdi ise RVN coin’in hızlı bir şekilde değer kazanması, madencilerin bu coine yönelmelerine zemin hazırladı.

iPhone 15 Plus, iPhone 14 Plus’tan daha ucuz olabilir