Karşınızda iPhone X Plus ve iPhone 9!

iPhone X Plus

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağını iPhone X Plus, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus modelleri bugün kanlı canlı bir kez daha karşımıza çıktı. Bakalım Apple, iPhone X Plus ile tasarımda bir değişikliğe gidiyor mu?

Apple, her yıl olduğu gibi bu yılda da yeni iPhone modelini Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Geçtiğimiz yıl iPhone X ve iPhone 8 modellerini tanıtan Cupertinolu firma, bu yıl karşımıza iPhone X Plus, iPhone 9 ve iPhone 9 Plus modelleri ile çıkacak. Bugün ise merakla beklenen yeni iPhone’ların neye benzeyeceğine dair yeni görseller ortaya çıktı.

Rus Alexander Pobyvanets tarafından sızdırılan yeni görseller, yeni iPhone’ların tamamının çentikli bir tasarım ile geleceğini gösteriyor. 3 farklı iPhone modelinde de yüz okuma teknolojisi Face ID‘nin olacağı söyleniyor. iPhone 9 ve iPhone 9 Plus modellerinde 3 GB RAM bulunacakken, X Plus modelinde ise 4 GB RAM yer alacak.

Bu üç modelde de Apple A12 yonga seti yer alacak. Apple A11‘e göre daha iyi bir güç tüketimi sunması beklenen Apple A12, performans konusunda yüzde 10’luk bir artış sunabilir.

Oyun temalı iPhone X reklamı yayınlandı!

Tasarım açısından iPhone X‘un neredeyse aynısı olması beklenen bu modellerden; X Plus ve 9 Plus modelleri 2 kamera kurulumu ile gelecekken, iPhone 9 modelinde tek kamera yer alacak.

İşte karşınızda iPhone X Plus ve iPhone 9!

iPhone X Plus

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.