2018 iPhone modellerinde büyük sürpriz!

iPhone zammı

2018 iPhone modelleri büyük bir sürpriz ile gelecek. 2018 iPhone modellerinin kutu içeriğinde USB Type-C girişli ve hızlı şarj destekli bir adaptörün yer alacağı bugün gelen görseller ile ortaya çıktı.

Apple, 999 dolarlık iPhone X modelinin içerisine hızlı şarj ve USB Type-C Lightning kablosu koymayarak büyük tepki toplamıştı. Hızlı şarj için iPhone X müşterilerinden yaklaşık 700 TL civarında bir harcama yapmasını daha talep eden Apple, bu yıl geri adım atacak gibi görünüyor.

2018 iPhone hızlı şarj adaptörü ile gelecek!

Bugün gelen sızıntılar 2018 model iPhone’larda USB Type-C ve hızlı şarj adaptörünün kutu içeriğinden çıkacağı yönünde. Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone’ların kutu içeriğinden çıkacak olan bu adaptör ve kablo; iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile de uyumlu olacak. Diğer iPhone modellerinde ise bu adaptör ve kabloyu kullanmak mümkün olmayacak.

Samsung’;dan Galaxy Note 8, Galaxy S9 ve Galaxy S9+’a zam!

Piyasadaki çoğu PC artık USB Type-C‘ye geçmiş durumda. Ancak elinde Type-C girişli PC olmayanların sayısı da bir hayli fazla. Eğer 2018’in sonunda tanıtılacak bir iPhone modelini satın alıp PC’den şarj etmeyi düşünüyorsanız, Type-C girişinizin olmasına dikkat etmeniz gerekecek.

2018 iPhone

Bu yıl tanıtılacak olan tepe model iPhone’un Türkiye pazarına 8.499 TL seviyesinde girmesi bekleniyor. 256 GB’lık modellerin ise 10.000 TL‘yi göreceği düşünülüyor.