iPhone 6s ön siparişe çıktı!

iphone 6s1

Geçtiğimiz hafta 9 Eylül Çarşamba akşamı duyurulan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri artık ön siparişle satın alınabilir durumda. Yeni iPhone modellerinin ön sipariş fiyatı ve diğer detaylar haberimizde.

iphone-6s

Akıllı telefon sektörünün devi Apple, geçtiğimiz hafta iki yeni modelini duyurdu. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus olarak duyurulan modeller an itibariyle ön sipariş sürecinde. Amerika ve İngiltere’de Apple’ın internet siteleri üzerinden ön siparişe çıkan iPhone 6s’in fiyatı 649 Dolar, iPhone 6s Plus ise 749 Dolar.

İngiltere fiyatları ise iPhone 6s 549 Pound, iPhone 6s Plus 619 Pound şeklinde. Her iki model için yeni Rose-Gold renk seçeneği tercih edilebiliyor. Yapılan ön siparişler, 25 Eylül’de kargolanmaya başlanacak. Apple mağazalarında ise yine 25 Eylül’de yeni iPhone modelleri satın alınabilir durumda olacak.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı hala belirsiz. Mevcut iPhone modelleri 2700 TL ve 3100 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Dolayısıyla yeni iPhone modellerinin Türkiye’de kaç paraya satışa çıkacağını tahmin etmek şimdilik mümkün değil.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine iPhone’ların tedarik sürecinde bir aksaklık bekleniyor çünkü Apple’ın beklentisi yıl sonuna kadar 80 milyon iPhone satışı yapma yönünde. Özellikle bazı renklerin ilerleyen dönemlerde zor bulunacağını şimdiden söyleyebiliriz.

iOS 9 JailBreak Sızdırıldı