Oyun temalı iPhone X reklamı yayınlandı!

iPhone X reklamı

Apple, bugün karşımıza oyun temalı iPhone X reklamı ile çıktı. iPhone X — Unleash adındaki bu reklamda, iPhone X’un oyun konusunda neler yapabileceğine değiniliyor. İşte iPhone X — Unleash reklamı!

Apple, yeni iPhone modellerinin tanıtımına bir ay kala, mevcutta satışta olan iPhone X modeli için yeni reklamlar yayınlamaya devam ediyor. Bu ayın başlardında yayınladığı reklam ile yüz okuma teknolojisi Face ID’yi ön plana çıkaran Apple, şimdi de telefonun işlemcisine vurgu yapıyor.

iPhone X — Unleash ismindeki bu reklamda, bir erkeği Vainglory 5V5 oyununu oynarken görüyoruz. iPhone X lansmanında duyurulan Vainglory 5V5, Apple A11 Bionic işlemcisinde kusursuz bir performan sergiliyor. Grafikleri ile konsolları aratmayan Vainglory 5V5’i buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Yeni iPhone X reklamı!

Reklamın sonunda ise “unleash a more powerful you” yani zincirlerini kır ve daha güçlü ol anlamına gelen bir motto kullanılıyor. Son olarak Apple’ın iPhone X ve iPhone 8 modellerinde kullanmış olduğu yonga setinin, piyasanın en hızlı mobil işlemcisi olduğunu belirtelim.

iPhone X en çok satan telefon oldu

Apple’ın yeni iPhone X reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.