Jurassic World Fallen Kingdom zirvenin yeni sahibi oldu

jurassic world fallen kingdom

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en fazla izlenen filmler nihayet belli oldu. Deadpool 2’nin 3 haftalık zirve yolculuğu Jurassic World Fallen Kingdom filminin vizyona girmesiyle son buldu.

Okulların kapanması ve Yaz tatilinin resmen başlamasıyla birlikte sinema salonlarındaki hareketlilik de arttı. Keza bu hareketlilik henüz gişe rakamlarına yansımamış olsa da muhtemelen sağlam filmlerin vizyona girmesiyle bazı dengeler değişecektir.

Örneğin geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren filmler arasında, gerçekten AAA kalitesinde bir yapım olarak nitelendirebileceğimiz sadece Jurassic World Fallen Kingdom filmi bulunuyordu. Doğal olarak gişe bazında da bu filme yoğun bir ilginin olduğu görülüyor.

Jurassic World Fallen Kingdom, Deadpool 2’yi geçti

Jurassic World filminin devamı niteliğindeki Fallen Kingdom geçtiğimiz hafta sonu tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona girdi. İlk hafta sonunda 212.426 izleyiciye ulaşan Jurassic World Fallen Kingdom, bu gişe rakamlarıyla zirveye yerleşti.

Jurassic World’un en yakın takipçisi ise vizyondaki 4. haftasını da geride bırakan Deadpool 2 filmi oldu. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, Deadpool 2 geçtiğimiz hafta sonu 60.315 izleyiciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Filmin toplamda ulaştığı izleyici sayısı ise 1.141.083 kişi oldu.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren diğer yapımlar ise Cumali Ceber 2 ve Ayin’di. Cumali Ceber 2, 54.505 izleyiciye ulaşırken, Ayin ise 33.430 seyircide kaldı. Bakalım önümüzdeki hafta sonu bu sıralamada bir değişim yaşanacak mı?

Cyberpunk 2077 tanıtım videosu yayınlandı