LG G8 ThinQ özellikleri nasıl olacak?

LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ özellikleri şimdiden sızmaya başladı. LG, seneye tanıtacağı LG G8 ThinQ modeli ile büyük ilgi görecek gibi görünüyor. İşte LG G8 ThinQ hakkında ilk detaylar.

Güney Koreli LG, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi LG G7 ThinQ modelini tanıtmıştı. Android piyasasında pek dikkat çekmeyen LG G7 ThinQ’ten sonra gözler seneye tanıtılacak olan G8 ThinQ modeline çevrilmişti. Bugün ise LG G8 ThinQ hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bakalım G8 ThinQ özellikleri nasıl olacak?

LG G8 ThinQ özellikleri nasıl olacak?

LG bu yıl bildiğiniz gibi LG G7 modelinde LCD ekran kullanmıştı. Süper parlak ekran için tercihini LCD’den yana kullanan LG’nin, seneye tanıtacağı G8 ThinQ ve V40 ThinQ modellerinde AMOLED teknolojisine geri dönmesi bekleniyor. 2K çözünürlükten 4K çözünürlüğe çıkacak olan LG, bu modellerinde VR desteğini sağlayacak.

Söylentilere göre bu ekranlar bu yılki LG G7’deki gibi Super Parlak Ekran teknolojisine sahip olacak. HDR ve Dolby Vision gibi son ekran teknolojisini de destekleyecek olan LG, Qualcomm‘un yeni nesil yonga setine ve 6 GB RAM‘e yer vermesi bekleniyor.

LG Stylo 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Çentik modasının 2019 yılında da devam edeceğini düşünürsek, G8 ThinQ’in yine çentikli bir tasarım ile geleceğini söyleyebiliriz. Tahminlere göre; LG, 2019’da 3 kameranın moda olacağını bildiğinden G8 ThinQ’te 3 kamera kurulumuna yer verebilir.

LG G8 ThinQ

Uzun zamandır Android tutkunlarının ilgisini çekemeyen LG, bakalım 2019 yılında tanıtacağı telefonları ile şeytanın bacağını kırabilecek mi?